ALLSÅNG PÅ SKANSEN

Ikväll ska M och jag träffa Cornelia och mysa framför allsång på skansen! Det får man ju inte missa, tradition och mys på högst nivå. Tänkte slänga in lite bilder från konfalägret, det är aldrig för sent, eller vad säger man? ;)






Kärlek!

GÅRDAGEN

Gårdagen blev jättebra! Mot kvällen drog vi hem till Frida där jag, Agge, Cornelia, Julia, Alexander, Malin sov över, blev jätte mys! Vi tittade filmer nonstop och hade helt allmänt roligt! Kom hem nyss och nu har jag bytt till bikini och ska ut i solen och läsa CHIC! Kärlek!

SÖNDAG

Heej, har haft en urmysig dag idag! Efter konfirmationen så gick Malin och jag hem till Elin där vi myste, badade och solade i det grymt härliga vädret! Och nu kom hem jag för ett litet tag efter en jätte mysig kväll nere vid en brygga, där vi hade en liten picknick och baddopp, tillsammans med Agge, Agnes, Julia, Cornelia och Malin. Haft en toppendag, Kärlek!

KONFIRMATION

Jag har nyss kommit hem från de 10 bästa dagarna i mitt liv. De allra bästa som har spenderats med de allra bästa, ny vänner för livet. Dagarna har varit underbara, jätte fint väder, jätte härligt umgänge, jätte roligt schema! Jag har haft det bäst och det kunde inre varit bättre!!
Skojigt roliga lekar, smyg upp till killarna på kvällen, bad med kläderna på, mysigaste kvällarna med ljus och gitarrspelande, listan kan bli oändlig, det här glömmer jag aldrig.

LÖRDAG





Slumpmässigt valda bilder medan dansades till "Las Ketchup".



SOMMARLOV!

Ahhhh, jag kan nu vara fri, jag kan ta det lugnt, jag kan ha mysiga kvällar på landet, härliga dagar på stan, picknickar, grillning m.m, med underbara familjen och vänner när jag vill, JAG HAR SOMMARLOV!! Dagen kunde inte ha varit bättre och  för en gång i typ världshistorien var det fint väder! Cornelia sov över här igår och här fixades det! Vi färgade ögonfransar, målade naglarna, tog fotbad och även firade en dag kvar i skolan med glass och V.Ä.N.N.E.R. Nu har den dagen gått och vi har sommarlov! Och detta firades inte med glass och V.Ä.N.N.ER, utan med en super duper dunder bra dag med Cornelia på Djurgården! Vi köpte take away mat, jordgubbar och choklad och bara njöt på Djurgården! Sen tog vi oss en tur med trampbåt och bara njöt! Njöt, för att vi har sommarlov!!

ÖGONFRANSFÄRGNING

Just nu är det LITE kaos, spring mellan toan och rummet, panik attacker, gråtattacker och skrik, ni förstår vad vi håller på med va? Ögonfransfärgning ;). Vi har även firat att det är skolavslutning imorgon med glass och läsk framför V.Ä.N.N.E.R. Kärlek!

PASSION FOR FASHION

Idag har Malin och jag varit och shoppat med mamsen, hittade mycket fint efter mycket spring mellan affärerna!

Byxdress - Lindex
Shorts - VILA
Linne - Cubus
Basic top - HM m.m
Kärlek!

FREDAG KVÄLL

Mamsen och jag kom hem för ett taf sig från en bikewalk (?), gottade hem oss med baguette, jordgubbar, godis och favo chokladen, hem fick vi även med oss resenäserärens hustru, myskväll på hög nivå!



Idag gick jag klädd i beiga chinos och ballerina från indiska. Kärlek!

FRIDAY, I'M IN LOVE

Åh, även fast morgonen började kaotiskt, hade inget att ha på mig, snabb frukost så väntade det bästa på mig hemma! 

 Den här snyggonet till bikini är påväg hem till mig!  


TORSDAG

Ihh, härlig dag, så solig att även solglasögonen hängde med! Efter skolan bakade vi kladdkaka åt en lärare som slutar, håll tummarna för att den blir god! Nu ska jag öka antalen soffpotatisar ( det uttrycket har man hört många gånger va? ;)) och läsa chic. Kärlek till er och att det är fredag imorgon!

HÄÄÄRLIGT

Yey! Det är juni, det är varmt, det är soligt, det är en vecka kvar till skolavslutningen, den här listan kan bli lång! Men kort sammanfattat är jag härligt glad! Även dagen har varit mycket härlig! Efter skolan tog vi oss ner till badet och tog ett dopp, spelade in " baywatch" ( nu har Joey och Chandler ett till avsnitt att se;)). Hade det iallfall mysigt med tjejorna! Igår firades "vi har absolut inga prov eller något plugg kvar" med jordgubbar i härliga solen! Toppen! Snart blir det powerwalk med Cornelia och Malin. Kärlek!



Ny härlig favorit!

RSS 2.0