JAG VET VEM JAG ÄR NÄR JAG ÄR HOS DIG

Det tar ett tag för mig
jag kanske glömmer hur man gör
sist var himlen vit som papper
ovanför

Men jag har slutat säga nej
nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar
tills vi ser varann

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

Jag har aldrig fått ihop
modell och verklighet
jag tankar nya tankar
men långsamt som du vet

Så jag lovar ingenting
jag säger hellre förlåt
vi ska va dom vi vill vara
hellre nu än efteråt

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig

Jag har inte sagt till nån
att du blev kvar här igår
fast det är svårt att hålla tyst
när alla frågar hur det går

Jag vet vem jag är
när jag är hos dig
jag vet vem jag är
när jag är hos dig


LAST YEAR.







TISDAG

Tisdag idag, dagen har spenderats i skolan och sedan med tjejerna som vi idag klättrade ur mitt fönster och sprang i strumplessen med, cornelia, malin och arantxa! Pusselinussinuss!


VECKANS PLAGG


Topshop - 450 kr
Come to mama! Jag tror jag har dött och kommit till klänning himmlen!

MÅNDAG

Måndag idag, dagen har gått snabbt och humöret har varit uppe, ett stort plus till det fina vädret! Positivt både då man blir på så glatt humör och även tillgång att ta en prommis hem från skolan istället. Nej, nu ska jag ta tag i plugget. Sen blir det hamburgare och yoggingtur! Kärlek!









FAVORIT


TILL OCH MED MIN TVILLING VET DET.

- Vad knäppa vi är.
- Vi är ju riktiga freeeeaak.

LÖRDAG.

Gårdagen blev mysig! En härlig fika med Cornelia på östermalm, där vi såg EN VIS person ;) haha. Min otursdag är nog kommen, har bakat idag och det gick inte såå bra, brände kakorna, kladdade ner hela köket och mer ni nog inte vill veta. Nu ska jag gå och kolla så jag inte bränner kakorna.. IGEN.

TISDAGENS OUTFIT



Tröja - HM
Leggings med skinn detaljer - HM
Converse - Stadium

TORSDAG

Torsdag idag. Sitter och fyller i hur många sidor som helst om mig själv, kan ibland vara jobbigt att vara tvilling, men två biobiljetter - JA tack! ;)

ONSDAG

Natten hos C igår blev jätte bra med tjejorna, dans, skratt och tår (?). Idag har också varit en härlig och mysig dag! Picknick vid stranden med picknick och mycket trevligt sällskap och såååååååhääär härligt vädert! Träffade även på en bruuuun pepparkaka, kallad ebba! Sen har jag även varit ute och powerwalkat med Cornelia, härligt! Vårkyssar till er!

TISDAG

Whats up? (snor joey's mening), jag sover över med tjejorna, kvällen har varit MYSIG! Vi har haft desperate housewiwes- cougar town time med snacks, spring trapphuset och nu ska vi fortsätta ha det myspys! Ledig imorgon så den dagen blir också härlig! Prutt! ( nog bara Cornelia som förstår ;) )


Jag och C yesterday.

MÅNDAG

Idag är det min tur att säga det många många andra bloggare också säger, idag blev årets första fik på uteservering! Härligt! (!!) Även typ årets första springtur, C&M, vi är grymma! Mina ben led, jag led men jag klarade det!


Den här läcka tröjan kanske har fått sig ett hem, hos mig. Men vad tycker ni? Puss!


MÅNDAG

Nu: skola, senare: update. PUSS!

DAGENS OUTFIT


ISEEYOU

Hemma, popcorn, läsk, godis och 3D glasögon, det förklarar nog vad jag är hemkommen från? Avatar. Sitter nu här med ansiktsmask på och te framför mig, och ska fortsätta så, PUSS!


SÖNDAG

ÅH, idag är vårvädret tillbaka! Det muntar verkligen upp en, jag själv är på glatt humör! Idag är det sista dagen innan skolan börjar, så jag ska verkligen försöka njuta, men först blir det lite plugg, efter det blir det bio!


Är inte det här en ganska härlig outfit? Jumpsuiten får jag hemskickad iallafall!


LÖRDAG


3D film, yesbox.




Filmtittande, ben&jerry ätande, fototime, skratt. Min dag i 5 ord. KRAMSAN!

CASSANDRA IS HERE

Bad update, i know. Har nu sett millennium 2, inte alls så bra. Efter maten blir det ben&jerry och 3D film, myspys.

TORSDAG

Idag har jag varit i stan och kollat prao, äntligen har jag och Aranxa hittat! Kom innanför dörren för ett tag sen, har varit ute med Arantxa, Elvira, Malin och Denniz. Pussinussi!

PARANORMAL ACTIVITY

Nu har jag sett den, Paranormal activity. Okej, den var obehaglig. OBEHAGLIG. Men inte alls lika läskig så som jag trodde. Vi har proppat i oss godis,kladdkaka,cola och nu ska vi även äta popcorn (!????). KRAM!


TISDAG

Jag säger som A, haft så jävla kul idag. Har gjort allt från att åkt till ett ställe jag inte ens visste fanns, till att ha hoppa från hus till hus och klättra i träd.





HOME

i'm home, alive


TORSDAG

Lov lov lov lov! Det är torsdag, vilket menas med lov! Efter skolan blev det till Cassandra och vi hade kul, KUL. Nudlar, skratt och kul i HELA trapphuset, såå kul!

Japp, nudlar åt vi


Ja, vi har hört det, vi är inte såå normala

Haha, VÄLDIGT smutsiga fötter efter att vi sprungit i trapphuset





RSS 2.0