MÅNDAG

Hej! Ska nu försökan ta igen den här bloggtorkan! Helgen har varit bäst, har träffat Hanna, har saknat den tjejen!! Vi hade det jätte mysigt, pratade igenom massa minnen och tittade dessutom på en massa minnen. Annars har jag bara myst med familjen och tagit det lugnt, men nu är det dags att vända blicken från datan till plugget, sista pluggdagen så nu kör vi. Kärlek

Så små vi var då, Undrar hur många webcam bilder vi egentligen har tagit ;)  


MYSIG HELG

Åh, vilken mysig helg jag haft! Mysig kväll i humlan med grillning med bäst bästa Linn och Cornelia i fredags! Vi drog oss senare till Rix fm festivalen och dansade lite. Igår var det även en mycket härlig dag, då var det stan som gällde med Cornelia, hittade mycket fint! Bilder kommer. Kärlek!

Jag och snygga Linn


Söta Cornelia



TORSDAG

Hemma idag igen, febern går upp och ner, detsamma med hostan, men idag är det mycket bättre! Men det gör inget för min del, ligga i soffan och kolla på v.ä.n.n.e.r hela dagarna, me like! Fast imorgon blir det en mysig och härlig dag! Rix fm festivalen i kungsan med Cornelia och Linn! Kramar!

TISDAG

Hemma idag också, känner mig fortfarande hängig. Ni behöver nog inte ens gissa vad jag gör? Tittar på det absolut bästa, V.Ä.N.N.E.R. Kärlek!

Här är också den absolut bästa, saknar dig.

MÅNDAG

Idag blev jag hemma sjuk på grund av en förkylning jag har åkt på, lever just nu på halstabletter, sängen är mitt hem för tillfället och hostar gör jag varannan sekund, kul? Ne, skulle inte tro det och nu när det är så himla HÄRLIGT väder! Kärlek

LÖRDAG

Nu: V.ä.n.n.e.r nonstop. Dagen har ägnats åt plugg, solning, tävling med tvilling och glassätande här ute på landet. Kärlek! 

ONSDAG

Vädret är fortfarande toppen och så jag med! Dagen har spenderats sista dagen på prao och sedan glass, fortsatte sedan att njuta av det härliga vädret med att solning och musik. Imorgon får vi hålla tummarna för fint väder då det blir grönan! Kärlek!


TISDAG

Härligt väder! HÄRLIGT VÄDER! H-Ä-R-L-I-G-T -V-Ä-D-E-R! Praoun gick bra, har bara lite träninsvärk i händerna, pressade BARA två kartonger apelsiner. Snart är det DH och Cougar town, i like! Kärlek!



OM nu något händer är bara så ni vet Cornelia mördaren ;)


MÅNDAG

Ny vecka, ny dag, måndag. Dagen har varit väldigt seg men skön. Prao på Cafe cronan, sen blev det bekännelser om killar, kyssar och katter, mysig film med riktigt snygga hunkar. Veckan har många höjdpunkter där bland annat Grönan är inblandad, roligt på hög nivå! Puss

GREY'S

NU: Grey's säsong 2. Kärlek!

SEX AND THE CITY

Jag och Cornelia sitter här frusna framför sex and the city - maraton fullproppade med godis och muffins. Vi har SJUNGIT oss hjärntvättade av"aint no mountain high" och haft väldigt awesome. Vi hörs!







LÖRDAG

Snart kommer Cornelia, då blir det bak- time och vänner nonstop! Vi hörs senare, kärlek!

TORSDAG

Efter en super dag på praon drog jag mig vidare och en Cornelia, jordgubbar och grädde, made my day! Härlig fika med Cornelia i kungsträdgården, det härliga vädret gjorde bara saken bättre! H-Ä-R-L-I-G-T-!




ONSDAG

SÅÅÅHHÄÄÄR dålig uppdatering har det varit, men SÅÅNHÄR förändring kommer ske (hoppas vi). Gårgårdagens, gårdagens och dagens höjdpunkt: prao. Skönt gäng, mysigt ställe, toppen! Kanske inte diskningen och städningen men resten är toppen.

Hörs snart!

HELG

Ni kan inte ana vilken dunderbar helg jag har haft! Skratt, glädje och mys på högsta nivå! Kunde inte blivit bättre! Bilder kommer. Pussinuss!

RSS 2.0