PLUUUUUUUG

Hej fina vänner! Jag har haft så fullt upp med en dunderbra helg och för mycket plugg att bloggen lagts åt sidan. Men jag kommer tillbaka och då ska jag berätta hur min braiga helg var! Nu, back to work..... hatahata. Pusskram


Helgen som kommer, kommer bli dundermysig den med!

MIN GOODIEBAG


Goodiebag.nu (ÄLSKA!)


RARE FASHION


Sneakpeak på min klänning!

WEDDRESSDAY

Hej fina vänner! Nu är jag hemkommen från dansen och jag är glad! Nätr jag kom hem väntade både min klänning och goodiebag (bilder kommer) på att öppnas! Nu väntar dushen. Kramkram

MÅNDAG

Ny vecka, ny dag. Idag efter skolan blev det en tur till banken för att hamta leg och bankkort, så nu är det fixat och klart, skönt! Jag kom nyss hem från en halvtimmes powerwalk, det är riktigt mys att gå ute nu på hösten när det är så mörkt och friskt i luften! Nu sitter jag och piggar upp mig med V.Ä.N.N.E.R klip på youtube, älskar! Mmen nu måste jag årtergå till plugget!



Älska, älska, älska!

SÖNDAG.

Dagen har varit rätt så seg och både hals- och huvud ont har anfallit mig, och inte bara de, jag har haft mycket plugg att fått ta tag i. Men imorgon är det en ny vecka, och kanske ny regering (!!!!???). SD har kommit in i riksdagen, vad händer med vår värld!?


Kom igen nu alliansen!

COME TO MAMA



BLOG AWARDS

Ahhhhhhhh! Om en vecka är det blog awards, gissa om jag och Cornelia är taggade!? Kommer bli så sjukt kul! Jag har beställt en trés trés jolie klänning som kommer bäras av mig på galan! Goodiebags, gratis nagel-hår-smink fixning, modevisning, could it be mooooore glamours?




THE LAST SONG

Igår blev det en tripp till stan, mys på wayne's och lite affär-tittande. Sen mot kvällen blev det film- time hemma hos Cornelia! Mysig dag!

TORSDAG

Efter skolan idag tog jag och Cornelia en fika med chai- latte, chokladbiski och plugg. Fast det blev lite mer (läs:massssssssa mer) prat än plugg.. Imorgon är det Fredag, myselimys!


ONSDAG

Idag har dagen bara bestått av skola och plugg, inte världens mysigaste dag precis. Imorgon blir det fik-plugg med Cornelia, det är då mysigt! Imorgon är det skolfoto, och nu kommer allt det här, vad ska jag ha på mig, hur ska jag le, hur ska jag stå. Hjälp? Jag kan inte svaret på någon av dem frågorna!? Nu ska jag ta och värma en vetekudde och läsa CHIC. Kärlek




TISDAG

Sunshines, just nu sitter jag i soffan med en varm god kopp jordgubbs te och ser på utfrågningen! Idag har jag känt mig precis som trötter, jag har gäspat X antal gånger och varit så hängig och så trött! Men dans och en varm och skön dusch piggade precis upp mig. På torsdag är det skolfoto och jag måste bestämma kläder, ångest (!!) Men det problemet får jag ta tag i imorgon, då jag får ta och växla från trötter till glader! Kärlek


MÅNDAG

Idag är det måndag och dagen har varit allmänt seg. Jag har gått runt i mitt Odd molly linne och ett par svarta jeans. Jag har ägnat dagen åt skolan, plugg, mys hos vännen och även en powerwalk hann jag med, duktiga jag!
Pusshej


MER AV DIG

Söndag. Sunday. Dimanche. Idag har jag inte gjort något vidare speciellt utan bara ökat antalet soffpotatisar i världen. Men finns inte så mycket mer att göra när varken vädret,humöret eller orken är på topp. Just nu har jag beslutångest över vilka höst skor jag ska välja, ett par acne pistols liknande skor eller boots, mycket svårt val!


Favooooorit låt


11 SEPTEMBER

Idag är det Lördag och den har spenderats med Fanny och Cornelia i stan, mycket mysigt! Vi både shoppade, lunchade och fikade! Nu kommer snart Cornelia över och då ska vi ta fram vår "kockmästar" sida och baka kladdkaka. Kärlek


SHOES TO DIE FOR

Acnes pistols short, om det är något jag vill bli skjuten av är det dom,dom,dom..


JAG GILLAR HÖSTEN

Hej fina. Just nu sitter jag och drogar halstabletter då min hals fortfarande inte är frisk och läser CHIC som kom idag! Det gillas. Det finns så mycket fint jag vill ha, en grej för att jag älskar hösten är alla mysiga höstkläder som kommer! Så himla gosiga koftor och halsdukar som finns att drunkna i! Och inte tala om de snygga höstskorna som finns.. Jag har redan införskaffat mig ett par högklackade imitation mocka skor, och den här mysiga Odd molly koftan skulle gärna få en plats i min garderob också! Men medan jag skulle bli glad skulle min plånbok skrika..




Kärlek


SJUKLING

Nu har jag precis tagit mig en kopp varm te med honung och en chokladmuffin, både för att krya min hals men även skämma bort mig med en chokladmuffin på en vardag, men jag är ju faktiskt sjuk!


ONSDAG

Idag belv det till att stanna hemma från skolan då verken jag eller min hals inte kände sig frisk. Så dagen har spenderats hemma i soffan med koppar te och V.Ä.N.N.E.R -tittande. Mys. Kramar!


En sommarkväll då jag och Cornelia var ute och åt i stan på Mälarpaviljongen.

TISDAG

Från igår till idag har vi varit ute och paddlat, tältat, lagat mat med klassen så jag är trött, sliten och så himla seg just nu. Men efter lite bullar, mjölk och Beverly hills tittande piggnade jag till en aning! Vi hörs senare! Kram


FREDAG

Det är fredag (!!!) och dagen har varit mycket mysig! Efter skolan så blev det en tripp till stan med mamsen och syskonen efter jakt efter höst - skor och jacka! Även efter mycket letande hittade jag inget, men det lutar åt antingen en svart mocka jacka eller en militär grön jacka.
Hemma blev det pizza bakande och efter mycket slet blev det riktigt gott! Nu blir det snart V.Ä.N.N.E.R med världens mäst underbara män, Ben and Jerry!
Käääärlek!










Härliga bilder från kräftskivan!

FRÅN OCH MED DU

Den här torsdagen gillas! Efter skolan så tog Malin, Cornelia och jag en mycket mysig torsdags fika på Chokladbollen i St: Eriksplan och strosade runt i Västermalsgallerian. För mig blev det en mycket god vit - choklad boll och rabarber/grädde te men inga nya plagg för min del, men mycket fint fanns det! Kärlek!


En sån fin låt!


ONSDAG

Wednesday. Dagen har varit ganska skön och jag har gått runt i ett par mörja jeans, ny vit blus från HM och thomas sabo- armband. Ikväll blir det simyoga med Cornelia, avslappnat och mysigt på hög nivå!
Vi hörs senare, kärlek!


Jag och Linn! I miss you!


RSS 2.0